top of page

BORRELEN AMSTERDAM

Borrelen Amsterdam

Borrelen bij De Herengracht in Amsterdam

Op zoek naar een gezellige, centrale locatie om te borrelen met vrienden? De bar van de Herengracht heeft een apart bargedeelte onder de vide, met mooie hoge leren zitjes langs de muur. Deze ruimte is met een paar traptreden naar beneden afgescheiden van het restaurant en daarom zeer geschikt voor borrels Aan de bar wordt een uitgebreid assortiment van nationale en internationale dranken geschonken. Daarnaast serveert de Herengracht goede cocktails, lokaal bier en verschillende wijnen. Een uitgebreide borrelkaart maakt het de ideale plek voor een borrel of avondje uit. 

Bekijk ons aanbod

Borrelkaart

Lekker borrelen aan de Herengracht: geniet van heerlijke hapjes zoals Sashimi van MRIJ rund, een Van de Boer plateau of een half dozijn oesters. 

 

Cocktail kaart & meer

Naast goede wijn en speciaal bier schenken wij ook heerlijke cocktails: bijvoorbeeld een espresso martini of de toffee mojito. Wij serveren ook Gin & Tonics, zoals de G&T fifty pounds sweet wood en G&T flower power.

 

Wijnkaart

Bij goed eten hoort goede wijn: Herengracht schenkt verschillende kwaliteit wijnen per glas of fles, waaronder goede witte wijn, rosé, sparkling, rode wijn en dessert wijn.

bottom of page