top of page

HERENGRACHT IN DE PERS

Herengracht in de Pers

Persuitingen over Herengracht

Elle Eten

Elle Eten

Wat gaat er boven picknicken in park of boot? Juist, de picknick die voor je geregeld wordt. We tippen 10 plekken in Amsterdam waar je een mand, tas of kist vol lekkernijen kunt oppikken.

CATCH 52

CATCH 52

Al sinds mijn eerste dagen in Amsterdam heb ik moeite met de grachten. Dat wil zeggen: ik moet na ruim tien jaar nog steeds nadenken over de volgorde van de inner-grachten-circle. Hoe ik ook de grachtengordel op fiets, ik lijk nergens te zijn zonder eerst braaf in mijn hoofd mijn mantra a.k.a. het aangeleerde ezelsbruggetje op te dreunen (“prinsen kopen heren schoenen”), voordat ik kan bedenken bij welke gracht ik ook al weer af moest slaan om op de plaats van bestemming te komen.

AT5

AT5

De Herengracht aan de Herengracht is vaak druk bezocht, maar mensen vergeten er nog weleens te eten. Tot grote frustatie van eigenaren Wessel en Alexander die ook naam willen maken als restaurant. Daarvoor trokken ze chef Nancy Zwiers aan, die het accent wat meer op het diner wil leggen.

Gentlemen's Watch

Gentlemen's Watch

Ondernemers in de hospitality industry laten de onzekere periode achter zich en hebben er weer zin in. Wij geven je een sneak preview in de vele nieuwe projecten die er aan zitten te komen. Deze week focussen we ons op de wondere wereld van de hotellerie. And remember, you read it at gentlemenswatch.com first!

bottom of page